Fényképes ajándékok

A fényképes ajándékoknál meghittebb és személyesebb ajándék ötletet nehezen tudunk elképzelni. Ám ezek a fából készült fényképes ajándékok még otthonunkat is díszíthetik, hiszen teljesen egyedi megjelenéssel rendelkeznek. Néhány közülük már elnyerte a NESZ (Népművészeti Egyesületek Szövetségének) nehezen kivívható elismerését is!
Ezekből az ajándéktárgyakból csupán egyetlen darab van az egész világon!

Még több fényképes ajándék

Faragó készletek

A fafaragás valóságos művészet, hiszen a faragott életképek, a szépen kifaragott tárgyak szavak nélkül is mesélnek! Tökéletes ajándék ötlet lehet azoknak, akik szeretnek alkotni, kézműveskedni. Nagyszerűen fejleszti a készségeket, a kézügyességet, továbbá hozzájárul a lelki béke megteremtéséhez. Ez a különleges ajándék még a fiatal generációt is elmozdítja a számítógép elől!
Weboldunkon található faragó készletekben, minden szükséges eszköz benne van, hogy az ajándékozott egyből neki is láthasson e csodálatos tevékenység elsajátításához!


Még több faragó készlet

Tiffany lámpák

A Tiffany lámpa a 19. század elején elterjedt úgynevezett Tiffany-üvegből készült lámpa. A gyönyörű formáknak és színkombinációknak szinte csak a képzeletünk szabhat határt!
Különleges ajándék lehet azon embereknek, akik érdeklődnek a dísztárgyak és a lakberendezés iránt.
Ezek a lámpák nappal is csodaszépek, habár a hangulat, melyet a sötétben felkapcsolva sugároznak egészen páratlan! Készletünk csak a jéghegy csúcsa, hiszen folyamatosan változik, és lehetőség van egyedi megrendelésre is!


Még több Tiffany lámpa

Az ajándék ötletek oldalunk célja

Az ajándék ötletek oldal szeretné összegyűjteni és közkinccsé tenni azokat a nem szokványos ajándék ötleteket, amelyek feledhetetlenné és nagy örömmé varázsolják az ajándékozást, a megajándékozott és ajándékozó számára is. Fő célkitűzésünk megkeresni és megismertetni, azokat az ajándéktárgyakat és lehetőségeket, melyek merőben eltérnek a szokványos megoldásoktól. Bár a minőséget inkább, és kevésbé a mennyiséget tartjuk fontosnak, ajándék ötleteink minden árkategóriában vannak, hogy az egész célközönséget kiszolgálhassuk.
Oldalunkon találhat igazán különleges, és valóban teljesen egyedi ajándék ötleteket is!

Kérjük látogatóinkat, hogy bármely jó ajándék ötletüket küldjék el nekünk, hogy ezeket megoszthassuk másokkal is! Örömmel osztunk meg Önökkel jó ötleteket, érdekességeket, ritkaságokat.

A legtöbben úgy gondolkodunk az ajándékról, hogy az csupán egy látható, megfogható, megtapasztalható dolog lehet: egy színházbérlet, egy könyv, egy üveg bor, egy nyakkendő, vagy akármi kis kedvesség, fehér szalaggal átkötve. Pedig az igazi ajándék az, amivel az ajándékozottnak nemcsak a keze, hanem a szíve is megtelik, mert jól esik, hogy gondolunk rá, hogy törődünk vele. Nem hiába fejezi ki a jelnyelv is egy, a fejtől kiinduló, és a partnerre mutató kézmozdulattal az ajándék szót.

Még több ajándék ötlet